Глобальне оновлення “Приват24”: ПриватБанк запустив важливу послугу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова можливість для клієнтів ПриватБанку: отримання SWIFT-переказів у швейцарських франках та євро без додаткової комісії тепер стало реальністю.

Про це повідомляє Телеграм-канал PrivatBank_insider.

Це стало можливим завдяки співпраці з Citibank EUROPE PLC, де ПриватБанк продовжує зміцнювати платіжні відносини з європейськими банками, відкриваючи нові кореспондентські рахунки Citibank NA у швейцарських франках (CHF) та євро (EUR).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця ініціатива спростить процес отримання коштів для клієнтів у європейських країнах у зв’язку зі складною ситуацією в Україні, викликаною війною, що дозволить їм ефективніше підтримувати свої сім’ї та українську армію.

Новий кореспондентський рахунок банку дозволяє клієнтам здійснювати SWIFT-перекази у швейцарських франках та євро на користь фізичних осіб через Citibank Europe PLC без додаткової комісії.

Більш детальну інформацію можна отримати в Приват24 (меню “Послуги – Грошові перекази – SWIFT – Реквізити”). Перекази в іноземній валюті на гривневий рахунок є безкоштовними.

Основними перевагами отримання SWIFT-переказів через ПриватБанк є відсутність ліміту на суму переказу, можливість відслідковувати транзакції в режимі онлайн і наявність спеціальної лінії підтримки для одержувача переказу.

За даними банку, кошти зазвичай зараховуються на рахунок протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу всього за п’ять хвилин.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.