Apple відновила продажі заборонених годинників

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Про це повідомляє видання MacRumors, посилаючись на інсайдера і кореспондента Bloomberg Марка Гурмана. У деяких магазинах моделі Apple Watch з’являться в наявності вже 28 грудня, вітрини інших точок продажів наповняться до 30 числа. Онлайн-продажі пристроїв відновляться 29 грудня.

Реклама

Apple почала продавати зазначені моделі Apple Watch після того, як Апеляційний суд США тимчасово призупинив заборону ITC. У MacRumors вважають, що Apple зможе продавати годинник більшу частину січня, а можливо, і довше.

Заборона на продаж була призупинена через початок розгляду рішення ITC Апеляційним судом США. Процедура може затягнутися на кілька місяців.

Apple призупинила онлайн-продажі Apple Watch Series 9 і Ultra 2 21 грудня і офлайн – 24 числа, щоб виконати постанову ITC. ITC заборонив продаж Apple Watch у США через порушення патентів, пов’язаних із технологією моніторингу кисню в крові, медичної компанії Masimo.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: