Процесори Huawei потрапили в топ-5 найпопулярніших у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei, незважаючи на перешкоди, пов’язані з американськими санкціями і дефіцитом чипів, здійснила вражаюче повернення на ринок процесорів.

Згідно зі звітом Counterpoint Research за III квартал 2023 року, виробник чипів Hisilicon, що повністю належить Huawei, посів п’яте місце з 3% часткою на глобальному ринку чипсетів.

Це значне досягнення для компанії, яка раніше зазнавала труднощів у пошуку альтернатив після потрапляння до чорного списку уряду США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відродження Huawei багато в чому пов’язане з випуском продуктів 2023 року, починаючи із серії смартфонів Mate 60. Смартфон, який отримав процесор Kirin 9000s з підтримкою 5G, став миттєвим хітом у Китаї, завдяки чому Huawei знову повернулася в гонку глобальних виробників чипів.

Інші пристрої на базі Kirin, як-от складаний телефон Mate X5 і планшет MatePad Pro 13.2, також отримали позитивні відгуки від користувачів, зміцнюючи позиції компанії на ринку.

Очікується, що цей успіх продовжиться у 2024 році із запуском смартфонів середнього класу лінійки Nova 12, в якій, як передбачається, будуть використовуватися процесори Kirin.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.