Хакери знову атакували Rockstar Games: витік вихідного коду GTA 5, нові деталі стосовно Bully 2 та GTA 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Культова студія Rockstar Games, відома своєю серією Grand Theft Auto, знову стала жертвою хакерської атаки. Весь вихідний код GTA 5 потрапив в мережу, розкриваючи низку цікавих деталей, включаючи файли Bully 2 та нові деталі стосовно майбутнього проєкту GTA 6.

Вихідний код містить файли Bully 2, довгоочікуваного продовження пригодницької гри, яка створена між Grand Theft Auto: San Andreas та Grand Theft Auto 4. Окрім цього, знайшли ранню карту для GTA 5 та сценарій, що підтверджує, що GTA 6 колись мала кодову назву “Проєкт Америка”.

Ютубер SKizzleAXE та фанат “Agent” поділилися знайденими деталями в мережі, але деякі з них вже були видалені. Сама ж Rockstar Games наразі не коментує цей витік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/SKizzleAXE/status/1739066246837228022

Такий витік не лише завдає серйозного удару студії, але й може призвести до технічних труднощів та затримок у випуску майбутніх ігор, зокрема, GTA 6.

Фанати з нетерпінням чекають на офіційний коментар від Rockstar Games та переймаються можливими наслідками для їхніх улюблених проєктів, про що окремо написав Gaming Detective (@that1detectiv3) в X/Twitter.

Наразі джерело витоку залишається невідомим, але існують чутки про те, що повний код гри продається в приватному порядку.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.