Київстар спростував інформацію щодо виплати готівки абонентам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Київстар зазнала серйозної хакерської атаки, внаслідок чого користувачі залишилися без послуг мобільного зв’язку на кілька днів. Цим відразу ж скористалися шахраї.
Збій у мережі Київстар у грудні 2023 року призвів до неможливості абонентів користуватися мобільним зв’язком, домашнім Інтернетом та 4G протягом певного часу. Мобільний оператор вирішив компенсувати подібні незручності, заявивши, що не збиратиме оплату за тарифним планом у січні 2024 року.

Натомість абонентам почали надходити повідомлення у месенджерах про можливість отримання від компанії грошової компенсації у сумі 100, 500 або й 1000 гривень. Охочим отримати ці кошти пропонується перейти за посиланням та діяти за підказками.

У Київстар відхрестилися від подібної щедрості. Представники компанії зазначили, що не планують видавати готівку в будь-яких розмірах. Вони знайшли інший спосіб компенсувати незручності в роботі мобільного оператора – шляхом скасування плати за послуги протягом січня.

Якщо ви бачите повідомлення про виплату готівки від Київстару, незалежно від пропонованої суми – 50, 100, 200 грн і так далі – знайте, це шахраї мають намір заволодіти вашими коштами. Тож не ведіться на подібні пропозиції й не тицяйте на посилання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор попереджає, що зловмисники воліють заволодіти вашими персональними даними, й влаштовують подібні пастки. Треба звертати увагу лише на офіційні повідомлення від компанії, що зазнала масованої хакерської атаки.

Кожному абоненту надійшло від Київстару СМС-повідомлення про скасування плати за тарифом на наступний місяць. Решта пропозицій не має до мобільного оператора жодного стосунку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.