Київстар проти Vodafone: хто виграє битву за клієнтів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Деякі клієнти Vodafone незадоволені тим, що після переходу до оператора він зразу підвищив ціни на деякі тарифи.

Реклама

Про це клієнти розповіли під одним з постів у Facebook на офіційній сторінці Vodafone.

Я вже отримав «святковий подарунок» – підвищили тариф на 25 гривень, тому знову повертаюся до свого старого оператора Київстар. За такі ж самі послуги в Київстар я буду платити менше“, – написав українець.

У Vodafone відповіли своєму клієнту, що важливо розуміти, ціни не будуть знижуватися, а за рахунок високої інфляції та зростання вартості надання зв’язку вони тільки будуть рости в гору.

Ви дивуєтесь чому ціни ростуть і з чим це пов’язано? Це тому, що вартість надання зв’язку продовжує зростати, і відповідно більше грошей витрачається на підтримку інфраструктури та розширення пропускної здатності у великих містах і менших населених пунктах. Також компанія продовжує активне будівництво нової інфраструктури, щоб забезпечити покриття швидкісного Інтернету там, де його раніше не було. Відповідно, збільшується і собівартість послуг зв’язку.” – додали у Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtehnofan.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: