Військові нагадали про війну в Україні, виконавши популярні різдвяні пісні: відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Платформа UNITED24 опублікувала ролик з військовими, які виконують відомі різдвяні композиції, включаючи “Happy Xmas (War is over)” та “I’ll Be Home for Christmas”. Супровідні слова відображають реальність війни в Україні та закликають до світової підтримки.

Військові використовують різні інструменти, включаючи бандуру, сопілку, гітару та перкусію. Відео було знято у бліндажі на бахмутському напрямку, поблизу зруйнованих цивільних об’єктів, що свідчать про російську окупацію.

Координаторка UNITED24 Ярослава Гресь розповіла, що цей проєкт спрямований на нагадування про війну в Україні, надаючи при цьому святковий настрій. У кавер-версіях пісень відображено реальні почуття військових та заклик до допомоги Україні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відео взяли участь військовослужбовці, поранені під час боїв, медики та музиканти. Їхня мета — показати, що підтримка необхідна не лише під час свят, а й щодня на фронті. Військові сподіваються, що світ почує їхнє звернення та долучиться до надання допомоги.

UNITED24 раніше успішно зібрала кошти на відновлення об’єктів культурної спадщини України. Цей новий проєкт продовжує їхню роботу у напрямку привернення уваги світу до потреб України в умовах війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОUNITED24

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.