Українці повертаються до Київстару після підняття тарифів Vodafone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці повертаються до Київстару після підвищення тарифів Vodafone Ukraine.

Про це повідомила прес-служба компанії у відповідь на запитання читача під постом у Фейсбук.

“Отримав вже “подарунок на свята” – підняли тарифну плату на 25 грн, тож знову: “Привіт Київ Стар”, там за таких самих умов пакета дешевше…”, – написав українець.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відповідь на це Vodafone підкреслили, що важливо розуміти, що ціни не можуть знижуватися, а навпаки будуть підвищуватися. При цьому в компанії пояснили, що вартість забезпечення зв’язку зростає, відповідно, більше грошей витрачається на підтримку інфраструктури та розширення місткості як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах.

“З чим це пов’язано, запитаєте ви? А це пов’язано з тим, що вартість забезпечення зв’язку зростає відповідно більше грошей витрачається на підтримку інфраструктури та розширення місткості як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах. Продовжується активне будівництво нової інфраструктури, щоб забезпечити покриття швидкісного Інтернету там, де його раніше не було. Відповідно, збільшується і собівартість послуг зв’язку, – додали у Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.