Михайло Федоров повідомив про перші результати співпраці із Cisco: хаби з доповненою реальністю, техніка для шкіл та допомога в освіті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співпраця України з технологічним гігантом Cisco вже дала перші, подарувавши школам та освітнім проєктам країни передове обладнання. За пів року роботи в рамках глобальної програми Cisco Country Digital Acceleration (CDA), українські освітні заклади отримали 1 600 вебкамер та вайфай-роутерів, що відзначає початок проєкту “Цифрові школи”. Про це повідомляє Михайло Федоров.

Новий хаб із доповненою реальністю відкрили у Тернополі. Використовуючи сучасне обладнання, таке як планшети, AR-гарнітури та прилади для голографії, цей простір став майданчиком для експериментів та навчання.

Академія Cisco на Дія.Освіта представила 9 нових освітніх курсів українською мовою, охоплюючи мережеві технології, кібербезпеку, програмування та ІТ. CDTO Campus, інша ініціатива спільно з Cisco, запрошує лідерів цифрової трансформації до безкоштовної участі та можливості приєднатися до проєктів Мінцифри для цифровізації держави.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидкість розвитку співпраці та лідерство Cisco у впровадженні інновацій української освіти вразили, забезпечивши необхідні технології без зайвої бюрократії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.