Експерти назвали найбільш очікувані зміни для смартфонів у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щороку виробники вдосконалюють свої смартфони, наприклад, у 2023 році бюджетні смартфони оснащувалися дисплеями середнього класу з більш високою частотою оновлення; зміни, очікувані в 2024 році, включають: більш просунуті дисплеї з більш просунутими функціями, такими як більш просунуті параметри відображення і більш просунуті параметри відображення, такі як більш просунуті дисплеї з більш просунутими параметрами відображення і більш просунуті параметри відображення і більш просунуті параметри відображення.

Більше корисних функцій штучного інтелекту

У серії Pixel 8 компанія Google представила кілька нових функцій штучного інтелекту для покращення якості та редагування фотографій. Більшість смартфонів вже використовують штучний інтелект для вивчення звичок і поведінки користувачів.

Швидка зарядка

Кожному потрібна можливість зарядити смартфон з 0% до 100% менш ніж за 30 хвилин. Однак більшість смартфонів вартістю від 800 до 1800 доларів США мають дуже повільні зарядні пристрої. У цьому відношенні Apple, Google і Samsung відстають від Honor, OPPO, Xiaomi і OnePlus. Ця ситуація, ймовірно, кардинально зміниться до 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротова зарядка в бюджетних смартфонах

Google додав бездротову зарядку потужністю 7,5 Вт до свого найдешевшого смартфона Pixel 7a (вартістю від 400 доларів США). Немає жодної причини, чому б іншим виробникам не впровадити цю технологію, щоб зробити свої недорогі пристрої ще більш привабливими.

Нижчі ціни

Інфляція призвела до зростання цін на більшість смартфонів. Аналітики прогнозують, що інфляція може знизитися в найближчі роки. Якщо ринок стабілізується і економічні умови покращаться, очікується зниження цін на деякі бюджетні телефони та телефони середнього цінового діапазону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.