“Е-молодь”: Заступник Міністра презентує концепцію інноваційного проєкту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Заступник Міністра молоді та спорту України, Віталій Лавров, виступив із презентацією нового проєкту “Е-молодь” в рамках ініціативи “Партнерство «Відкритий Уряд»”. Основна мета ініціативи – це цифровий розвиток та підтримка молоді через цифрову трансформацію.

Реклама

“Е-молодь” – це інструмент для розкриття потенціалу молоді в Україні. Платформа об’єднає повну та актуальну інформацію про можливості для молоді, роблячи її доступною та зрозумілою для всіх категорій користувачів.

Віталій Лавров зауважив: “Наша ціль – зібрати всю актуальну інформацію про можливості та сервіси для молоді в єдиному місці. Від освіти та працевлаштування до волонтерства та культури – ми хочемо, щоб кожен молодий українець мав доступ до інформації та можливостей”.

Основні елементи проєкту “Е-молодь” включають єдину базу даних для/про молодь, цифрові інструменти участі для громадянської активності, актуальні навчальні програми та послуги, дані про молодіжні центри, організації та фахівців, а також електронні конкурси молодіжних проєктів.

Проєкт “Е-молодь” реалізується Міністерством молоді та спорту України у партнерстві з IREX за підтримки програми USAID “Мріємо та діємо”. Це новаторська ініціатива, яка спрямована на збільшення можливостей та розвиток молоді в сучасному цифровому світі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ