Нова пошта стає мобільною: це полегшить життя мільйонів клієнтів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для клієнтів поштового оператора Нова пошта буде доступна для нової послуги. Детально про важливу зміну повідомляється на сайті компанії.

Компанія NovaPay перша серед банків запускає власний мобільний додаток, в якому українці зможуть моментально відкрити платіжний рахунок, оформити віртуальну картку і відразу ж почати нею користуватися.

Вказується, що це стало можливим завдяки отриманню від Нацбанку спеціальної розширеної ліцензії. Компанія поштового оператора зараз єдина в Україні зі всіх фінтех-компаній, яка отримала таку ліцензію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лімітована веб-версія вже доступна для завантаження Google Play. У програмі NovaPay можна вигідно та зручно оплачувати послуги Нової пошти.

Клієнтам надаватиметься 20% вигоди, які можна використовувати для оплати відправлень, отримання посилок, післяплати. При цьому в додатку доступні всі звичні операції з грошима та швидка реєстрація.

У мобільному додатку на даний момент доступні:

  • перекази на карти та рахунки за всіма можливими реквізитами;
  • оформлення “Посилки в кредит” та оплата за неї;
  • всі види платежів: клієнти можуть сплачувати за комунальні послуги, інтернет або ТБ, штрафи та податки, поповнювати мобільний тощо;
  • отримання на картку післяплати за посилки;
  • відправка переказу з картки до відділення Нової пошти;
  • випуск пластикової платіжної картки NovaPay від MasterCard

Примітно, що безкоштовно для клієнтів буде відкриття рахунку, його обслуговування, всі платежі, перекази та зняття готівки до 100 тисяч гривень.

Користуватися мобільним програмою NovaPay можна після реєстрації за допомогою “Дії”. Пізніше клієнти матимуть змогу зареєструватися і у відділеннях “Нової пошти”.

Через програму можна замовити пластикову платіжну картку та отримати її у найближчому відділенні або поштоматі Нової пошти з безкоштовною доставкою.

Доступні внутрішньодержавні платежі та перекази. При цьому карткою NovaPay поки що неможливо розрахуватися за кордоном, сплатити нею товари на зарубіжних сайтах або сплатити послуги компаній, зареєстрованих не в Україні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.