Київстар оживає: що потрібно зробити абонентам

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після масштабної кібератаки на Київстар, яка призвела до відключення всіх типів зв’язку в мережі мобільного оператора, компанія поступово відновлює послуги. Про це повідомила директор з корпоративних комунікацій компанії Анна Захараш.

Реклама

За її словами, вже частково відновлено фіксований інтернет. “Ми працюємо над тим, щоб сьогодні протягом дня продовжувати відновлювати нашу мережу”, – заявила вона.

Захараш додала, що через великі масштаби атаки компанія “обережно ставиться до прогнозів” і не може назвати конкретні терміни повного відновлення зв’язку.

Також повідомляється, що відновлювати роботу IT-систем “Київстар” допомагають такі компанії, як Microsoft, Cisco і Ericsson. Абонентам компанії необхідно стежити за станом свого обладнання і періодично перевіряти можливість підключення до сервісів оператора.

Нагадаємо, кіберполіція попереджає про шахраїв, які вирішили заробити на масштабному збої “Київстару”, про що повідомили у прес-службі відомства.

Заманюють українців у найзвичніший спосіб: роблять розсилку абонентам Київстару з пропозицією компенсації від мобільного оператора, а також пропонують інформувати, як проходить відновлення зв’язку та Інтернету.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ