Нова пошта відкрила відділення в Італії та розкрила плани на європейському ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міжнародна кур’єрська служба Нова пошта розширює свою присутність, відкривши ювілейне 80-те відділення в Європі – цього разу в Італії.

Нове відділення Nova Post в Мілані працює за адресою Viale Monte Nero, 72, де клієнти вже можуть відправляти та отримувати посилки та документи в Україну.

Олександр Лисовець, СЕО Nova Post Europe, зазначив, що це важливий крок для компанії: “Ми вже стали зв’язком між українцями в 11 європейських країнах, і відкриття в Італії – це  наше досягнення.”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливим гостем на урочистому відкритті був Надзвичайний і Повноважний Посол України в Італії, Мельник Ярослав, який наголосив на важливості таких кроків для підтримки економіки України в складний період.

Першою відправкою в Україну стала листівка від українських дітей своєму татові у прифронтовий Краматорськ. Термін доставки з України в Італію становить від 5 днів.

Nova Post планує подальше розширення та відкриття нових відділень у Римі та Неаполі найближчим часом. Вартість доставки з Італії в Україну варіюється від 21 євро за документи до 45 євро за посилки вагою до 30 кг та по 1.7 євро за кожен кілограм посилки вагою від 30 до 100 кг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.