NovaPay запускає мобільний застосунок з можливістю оформлення картки для зручних та швидких платежів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінтех-лідер NovaPay анонсує старт бета-версії свого мобільного застосунку, що відкриває нові можливості для українців. Тепер вони можуть відкривати платіжні рахунки та оформляти віртуальні карти, використовуючи єдиний застосунок.

Завдяки розширеній ліцензії Національного банку України, NovaPay стала першою фінтех-компанією в Україні, яка це здійснила. Лімітована бета-версія застосунку вже доступна для завантаження в Google Play.

NovaPay вирішила зробити життя користувачів ще зручнішим, дозволяючи оплачувати послуги “Нової пошти” та отримувати 20% знижки, яку можна використати для подальших відправлень та послуг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У застосунку NovaPay доступні різні фінансові опції: перекази на картки та рахунки, оформлення кредиту на відправлення через “НоваПей Кредит”, різноманітні платежі за комунальні послуги, інтернет, штрафи та податки, а також відправлення переказу з картки до відділення “Нової пошти”.

Зараз відкриття рахунку, обслуговування та всі фінансові операції у межах NovaPay є безкоштовними. Підкреслимо, що ліміт на зняття готівки складає 100 тис. грн.

Почати користуватися мобільним додатком NovaPay можна після швидкої реєстрації за допомогою “Дії”. Компанія планує розширити можливість реєстрації в офісах “Нової пошти”. Також через застосунок можна легко замовити пластикову платіжну картку та отримати її у відділенні чи поштоматі “Нової пошти” з безкоштовною доставкою.

Наразі NovaPay пропонує внутрішньодержавні платежі і перекази. Завдяки картці NovaPay українці можуть легко та безпечно здійснювати оплати та транзакції в межах країни, з експансією можливостей на міжнародному рівні в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.