Новини України та Світу

Samsung хоче випустити твердотільні акумулятори до 2027 року

Share
Час читання: < 1 хв.

Samsung Electronics має підрозділ з розробки та виробництва акумуляторів, який називається Samsung SDI. Акумулятори Samsung SDI використовуються в ноутбуках, смартфонах, планшетах і пристроях Samsung, що носяться. Вони також використовуються в електромобілях BMW та Fiat, а незабаром будуть використовуватися Hyundai та Genesis. Тепер компанія прагне випустити новий тип акумулятора.

Samsung SDI планує випустити твердотільні акумулятори до 2027 року. Згідно з звітом KED Global компанія сформувала нову команду для комерціалізації своєї технології ASB (All-Solid-State Battery) під керівництвом Го Джу. -Янг, віце-президент великого підрозділу з виробництва акумуляторів компанії.

На відміну від звичайних батарей, у яких між анодом та катодом використовується рідкий електроліт для полегшення потоку іонів, у твердотільних батареях використовуються тверді матеріали. Це знижує ризик загоряння, збільшує термін служби батареї та збільшує щільність енергії. Раніше цього року Samsung SDI запустила виробничу лінію для випробувань ASB у своєму дослідному центрі Сувоні у Південній Кореї.

Samsung SDI прагне випустити повністю твердотільні батареї із щільністю енергії понад 900 Втч/л, використовуючи технологію на основі сульфідів. Такі батареї, ймовірно, спочатку використовуватимуться для електромобілів, а потім для систем зберігання енергії та електроніки, такий як смартфони, ноутбуки та планшети.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Ціна на флагманські смартфони може зрости через дорогі процесори

    У жовтні Qualcomm і MediaTek представлять свої нові флагманські процесори для смартфонів - Snapdragon 8…

    30.09.2024

    Epic Games продовжує боротьбу з Google через магазин додатків

    Epic Games продовжує боротьбу з Google у рамках судового розгляду, звинувачуючи корпорацію у порушенні антимонопольного…

    30.09.2024

    У США почав працювати новий сервіс Starlink

    SpaceX приступила до тестування в США свого сервісу Starlink Direct To Cell (DTC), який дозволяє…

    30.09.2024

    Оприлюднено інформацію про стан російської ядерної зброї

    Росія вважається другою у світі за ядерним потенціалом. На першому місці - США. В окупантів…

    30.09.2024

    Експерти з’ясували, що ШІ може стежити за користувачами

    Дослідник Йоган Рейбергер виявив вразливість у macOS-версії ChatGPT, яка дозволяє зловмисникам встановлювати шпигунське програмне забезпечення.…

    30.09.2024

    Twitter (X) втратила 78,7% вартості після покупки Ілоном Маском

    Вартість Twitter, перейменованої на X після покупки Ілоном Маском, різко впала, за оцінками консалтингової фірми…

    30.09.2024