Новини України та Світу

Bolt підбив підсумки 2023 року: 1 154 524 бургера, поїздка на 754 кілометри за 21 тисячу гривень та багато іншого

Share

Компанія Bolt, відома своїм широким спектром послуг, підбила підсумки 2023 року, де фактично кожен аспект діяльності встановив свої рекорди.

BOLT FOOD

Найпопулярнішою стравою, замовленою через Bolt Food, виявився бургер. Якщо більш конкретно, то чизбургер, особливо від McDonald’s біля станції метро “Лук’янівська”. Загальна кількість замовлених (та, очевидно, доставлених) бургерів за рік склала 1 154 524 штуки. Найвища ціна замовлення досягала 15 690 гривень, а рекордом за кількістю замовлень упродовж року став користувач, який замовив їжу неймовірні 638 разів.

BOLT RIDES

Найдовша поїздка автомобілем становила 754 кілометри, за неї пасажир сплатив трохи більше 21 тисячі гривень. Найактивніший користувач компанії виконав 1327 поїздок, що дорівнює майже чотири поїздки щоденно. Центральний залізничний вокзал у Києві залишався найпопулярнішою точкою висадки та посадки пасажирів, а година пік для замовлення таксі припадала на період з 21:00 до 22:00.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

BOLT SCOOTERS

Понад 500 тисяч людей скористалися самокатами Bolt з початку 2023 року. Найпопулярніша точка старту самокатних подорожей у Києві – станція метро “Політехнічний інститут”, а завершення – “Золоті ворота”. Зафіксовано найдовшу поїздку на самокаті у Дніпрі на відстань 28,4 кілометра, а рекордсмен зі Львова здійснив 853 поїздки.

BOLT INNOVATIONS

Застосунок Bolt отримав інновації у 2023 році, включаючи заплановані поїздки, кнопку екстреної допомоги, можливість поділитися деталями поїздки з друзями та дзвінок водію через додаток. Крім того, в деяких містах України з’явилися нові опції для замовлення поїздок, такі як категорії “Економ” і “Бізнес”.

Компанія також активно брала участь у благодійності, перераховуючи кошти фондам “Таблеточки” та “Повернись живим”. Запущено волонтерський проєкт “Доставка добра”, а також організовано поїздки на понад 2 мільйони гривень для благодійних організацій.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

View Comments

  • Як кур'єр, можу сказати що Болт фуд клав свій болт на співробітників компанії, тому не рекомендую працювати чи щось замовляти в цій помийці

Опублікував
Kairov Vitaliy
Tags: Bolt
  • Останні записи

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024

    Нові iPad Pro постачаються з кабелем USB-C відповідного кольору

    Сьогодні день запуску M4 iPad Pro, тож користувачі починають розбирати новий iPad і відчувати його…

    15.05.2024

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024