ПриватБанк запровадить пільгові тарифи для зарплатних карток

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Державний ПриватБанк запускає пільгові тарифи для своїх бізнес-клієнтів. Фінансові установи надають обслуговування нових зарплатних проектів протягом року без комісій.

Реклама

Про це повідомляє прес-служба банку.

Дізнайтеся більше про пільгові тарифи у Приватбанку

Як заявили в прес-центрі, ПриватБанк пропонує пільгові тарифи для підприємств при відкритті банками нових зарплатних проектів в період дії програми.

За словами члена Ради директорів Приватбанку Євгена Заграєва, малі та середні підприємства, підприємці, компанії, які виплачують заробітну плату на банківську карту Приватбанку, зможуть оплачувати розрахунково-касове обслуговування в рамках зарплатного проекту.

Він зазначив, що зараз більше половини бізнесу виплачує заробітну плату через ПриватБанк, оскільки сучасні технології значно спрощують і автоматизують фінансові операції з виплати заробітної плати. Це підвищує ефективність бізнесу.

“В умовах воєнного стану використання банківських карток для виплати заробітної плати та безготівкових розрахунків за товари та послуги є додатковим фактором безпеки для людей”, – додав представник банку.

Приватбанк зазначає, що всім бізнес-клієнтам, які підключилися в період з 2023-12-1 по 2024-2-29, будуть надані безкоштовні послуги по зарплатних проектах.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: