ПриватБанк запровадить пільгові тарифи для зарплатних карток

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державний ПриватБанк запускає пільгові тарифи для своїх бізнес-клієнтів. Фінансові установи надають обслуговування нових зарплатних проектів протягом року без комісій.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Дізнайтеся більше про пільгові тарифи у Приватбанку

Як заявили в прес-центрі, ПриватБанк пропонує пільгові тарифи для підприємств при відкритті банками нових зарплатних проектів в період дії програми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами члена Ради директорів Приватбанку Євгена Заграєва, малі та середні підприємства, підприємці, компанії, які виплачують заробітну плату на банківську карту Приватбанку, зможуть оплачувати розрахунково-касове обслуговування в рамках зарплатного проекту.

Він зазначив, що зараз більше половини бізнесу виплачує заробітну плату через ПриватБанк, оскільки сучасні технології значно спрощують і автоматизують фінансові операції з виплати заробітної плати. Це підвищує ефективність бізнесу.

“В умовах воєнного стану використання банківських карток для виплати заробітної плати та безготівкових розрахунків за товари та послуги є додатковим фактором безпеки для людей”, – додав представник банку.

Приватбанк зазначає, що всім бізнес-клієнтам, які підключилися в період з 2023-12-1 по 2024-2-29, будуть надані безкоштовні послуги по зарплатних проектах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.