Google та McDonald’s оголосили про співпрацю: як та для чого в ресторанах в Україні та всьому світі буде використовуватися штучний інтелект

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google та McDonald’s об’єднали зусилля для глобального технологічного розквіту у ресторанній галузі. Співпраця гігантів передбачає впровадження технологій Google Cloud та штучного інтелекту в тисячах ресторанів по всьому світу, у тому числі в Україні.

Очікується, що нові технології значно полегшать роботу команд та прискорять обслуговування клієнтів. Зокрема, автоматизація процесів допоможе уникнути збоїв у роботі та спростить взаємодію персоналу.

“McDonald’s буде використовувати наші інструменти генеративного штучного інтелекту, хмарні обчислення та периферійні обчислення для покращення обслуговування своїх співробітників та клієнтів”, — зазначив генеральний директор Google Сундар Пічаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 2024 року McDonald’s запроваджуватиме нове універсальне програмне забезпечення, яке об’єднає всі цифрові платформи для клієнтів та ресторанів. Це сприятиме швидшій інноваційній роботі.

Компанія також анонсувала амбіційні плани розширення своєї глобальної мережі ресторанів до 50 000 до 2027 року та збільшення бази користувачів програми лояльності до 250 мільйонів. На сьогодні в Україні працює 98 ресторанів McDonald’s.

Google та McDonald’s прагнуть стати піонерами в галузі ресторанних технологій, перетворюючи спосіб обслуговування та взаємодії з клієнтами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.