Дмитро Дубілет запустив застосунок Flat Planet: віртуальні екскурсії світом на вашому смартфоні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Співзасновник monobank та Smartass, Дмитро Дубілет, оголосив про випуск нового стартапу – застосунку Flat Planet, що пропонує унікальний спосіб подорожувати світом.

Реклама

Flat Planet – це туристичний застосунок, який обіцяє вам екскурсії по найцікавіших містах Європи, Америки та інших регіонів. Головна його фішка – аудіоконтент, який автоматично синхронізується з вашими геокоординатами та доступний на численних мовах.

“Ми на етапі бета-версії, але вже зараз ви можете завантажити застосунок. Наразі ми створюємо екскурсії, але плануємо стати платформою, де будь-хто може додати свій вміст та заробляти, подібно до Spotify”, – поділився Дубілет.

Реклама

Flat Planet пропонує більше 120 екскурсій у 45 містах Європи та США. Починаючи з аудіогідів по вулицях, згодом буде додано контент з музеїв та галерей.

Музеї самостійно вирішують, чи робити свій контент безкоштовним або платним, при цьому 100% доходу від платного контенту отримуватимуть самі музеї.

Команда Flat Planet планує розпочати партнерство з 10 музеями та галереями в Україні та 10 в Європі або США. Дубілет закликає допомогти з контактами музеїв як з міжнародними, так і з українськими.

Хоча часи в Україні зараз напружені, Дубілет вірить в успіх свого стартапу, що створюється українською командою та планує радувати туристів усім світом.

Застосунок вже доступний для завантаження за посиланням.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ