Дмитро Дубілет запустив застосунок Flat Planet: віртуальні екскурсії світом на вашому смартфоні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Співзасновник monobank та Smartass, Дмитро Дубілет, оголосив про випуск нового стартапу – застосунку Flat Planet, що пропонує унікальний спосіб подорожувати світом.

Реклама

Flat Planet – це туристичний застосунок, який обіцяє вам екскурсії по найцікавіших містах Європи, Америки та інших регіонів. Головна його фішка – аудіоконтент, який автоматично синхронізується з вашими геокоординатами та доступний на численних мовах.

“Ми на етапі бета-версії, але вже зараз ви можете завантажити застосунок. Наразі ми створюємо екскурсії, але плануємо стати платформою, де будь-хто може додати свій вміст та заробляти, подібно до Spotify”, – поділився Дубілет.

Flat Planet пропонує більше 120 екскурсій у 45 містах Європи та США. Починаючи з аудіогідів по вулицях, згодом буде додано контент з музеїв та галерей.

Музеї самостійно вирішують, чи робити свій контент безкоштовним або платним, при цьому 100% доходу від платного контенту отримуватимуть самі музеї.

Команда Flat Planet планує розпочати партнерство з 10 музеями та галереями в Україні та 10 в Європі або США. Дубілет закликає допомогти з контактами музеїв як з міжнародними, так і з українськими.

Хоча часи в Україні зараз напружені, Дубілет вірить в успіх свого стартапу, що створюється українською командою та планує радувати туристів усім світом.

Застосунок вже доступний для завантаження за посиланням.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: