Українська армія досягає паритету: Командир “Ахіллеса” оцінив рівень дронів у війську

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Командир роти ударних безпілотників (БпАК) “Ахіллес” 92-ї бригади, Юрій Федоренко, розповів про заходи, які Україна вживає для збільшення виробництва бойових безпілотників (БпЛА). У своїй оцінці він зазначив, що попри обставини, ворог має певну перевагу, але українські оператори дронів вже досягають певного рівня паритету завдяки ефективному використанню їхніх засобів ураження.

Федоренко відзначив, що Росія, завдяки більшій економіці та населенню, має більше ресурсів для виробництва FPV-дронів. Проте він підкреслив, що протягом останніх 7 місяців кількість вироблених в Україні FPV-дронів значно зросла.

Зазначаючи серйозні виклики на лінії зіткнення, Федоренко висловив необхідність максимальної кількості засобів, зокрема FPV-дронів, для ефективного ведення бойових дій. Він також зазначив, що державні програми стимулюють виробництво дронів в Україні, але щоб досягти бажаних результатів, потрібен час та додаткові ресурси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Важлива підтримка нації визначається як необхідність вирішення внутрішніх конфліктів та спрямованість у напрямку перемоги. Навіть з обмеженими ресурсами нам вдається виявляти ефективність та забезпечувати більшу ефективність, ніж у ворога”, – підсумував командир роти БпАК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.