Для iPhone, iPad і Mac вийшло термінове оновлення безпеки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі Apple, обережніше. Технологічний гігант випустив критичні оновлення для iOS, iPadOS і macOS, щоб усунути дві серйозні вразливості нульового дня, які, як повідомляється, активно експлуатуються.

Недоліки в системі безпеки, виявлені дослідником Клеманом Лецином з групи аналізу загроз Google, зачіпають WebKit – движок, на якому працює Safari. Apple попереджає про можливість розкриття інформації та виконання довільного коду під час обробки веб-контенту.

Хоча Apple не розкриває подробиць атак, вона визнає можливість експлуатації на версіях, що передують iOS 16.7.1. Серед пристроїв, які зазнали впливу, – iPhone XS і пізніші версії, iPad Pro (2-го покоління і пізніші версії), iPad Air (3-го покоління і пізніші версії) і iPad mini (5-го покоління і пізніші версії).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не ризикуйте своєю цифровою безпекою. Оновіть свої пристрої Apple просто зараз, перейшовши до “Параметри” > “Загальні” > “Оновлення ПЗ” на iOS і iPadOS і “Системні налаштування” > “Загальні” > “Оновлення ПЗ” на Mac.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.