monobank планує покращити досвід відвідування ресторанів: що пропонуватиме новий застосунок Expirenza

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український необанк monobank розробляє новий застосунок Expirenza, який покликаний полегшити відвідування ресторанів клієнтами. Співзасновник банку, Михайло Рогальський, розповів про основні можливості додатка у своєму інтерв’ю DOU.

За його словами, Expirenza дозволить користувачам оплачувати рахунок у закладі, зберігати перелік улюблених страв і радувати друзів приємними сюрпризами.

«Я хочу в ресторані відтворити історію з Uber, щоб людина могла поїсти, встати й піти — і взагалі не займатися оплатою рахунку. Ми розуміємо, що цей застосунок не для всіх. Він буде корисний для тих, хто регулярно ходить в ресторани, і це їм подобається», — пояснив Михайло.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім стандартних функцій оплати рахунку, у застосунок планується додавання «їжа-листів», схожих на плейлисти, але зі стравами. Користувачі зможуть зберігати улюблені страви, ділитися ними із друзями, а також знаходити рекомендації від інших осіб.

Згідно з планами, також буде впроваджена функція «частування», яка дозволить користувачам пригощати своїх друзів, використовуючи їхні контакти й збережені дані.

У додатку передбачено систему лояльності в межах закладів-партнерів, наприклад, кожна десята кава може стати у подарунок. Щодо послуг доставки, наразі такої можливості у застосунку не передбачено.

Нагадаємо, що вже зараз monobank пропонує для закладів харчування онлайн-сервіс Expirenza. Цей сервіс дозволяє клієнтам ознайомитися з меню за допомогою QR-коду, оплатити рахунок та залишити чайові без участі офіціанта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.