Новини України та Світу

BetterMe запускає безкоштовну програму для підвищення продуктивності на робочому місці для українців

Share
Час читання: < 1 хв.

Українська компанія BetterMe, світовий лідер у сфері мобільних додатків для здоров’я, представила безкоштовну програму для підвищення продуктивності на робочому місці. Цей інноваційний інструмент розроблений для поліпшення фізичного та психічного здоров’я працівників, сприяючи стресостійкості та підвищенню концентрації на роботі.

“15 хвилин тренування на робочому місці або 10 хвилин медитації перед бізнес-зустріччю можуть суттєво покращити настрій на весь день. Завдяки систематичному виконанню цих вправ можна очікувати значного ефекту”, — зазначила Вікторія Рєпа, засновниця та СЕО BetterMe.

Програма включає у себе колекцію швидких тренувань, призначених для виконання в офісі або вдома біля робочого столу, не вимагаючи спеціального одягу чи взуття. Серед доступних вправ — йога-розтяжка, легка розминка для ніг, та інші, що займають всього 5-10 хвилин.

Окрім фізичних тренувань, програма також містить курс профілактики вигорання, розроблений у співпраці з психологами з України та США. Цей курс включає мікронавчання, аудіокурси та інтерактивні тести, які допомагають покращити робоче благополуччя та психічне здоров’я.

Долучитися до програми можуть українські компанії, заповнивши анкету на сайті BetterMe for Business та надавши корпоративний поштовий домен компанії. Після цього, співробітники компанії отримають безкоштовний доступ до програм BetterMe, що буде активним протягом 12 місяців.

Програма розроблена у співпраці з Міністерством економіки України в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською. Українці мають можливість користуватися всім контентом застосунків BetterMe: Health Coaching і BetterMe: Mental Health абсолютно безкоштовно.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
Tags: BetterMe
  • Останні записи

    Ювілейні Apple Watch Series X отримають дуже важливу функцію для моніторингу здоров’я

    Напередодні анонсу нових гаджетів Apple, відомий інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що…

    07.09.2024

    Чому важливо ставити смартфон на зарядку при 20-35%

    Багато користувачів заряджають свій мобільний телефон лише після повного розрядження батареї, вважаючи, що це допомагає…

    07.09.2024

    Nothing готує нові навушники Ear (Open)

    На виставці IFA 2024 у Берліні бренд Nothing представив абсолютно новий тип пристроїв — навушники…

    07.09.2024

    Фанат Minecraft дістався краю карти, витративши 7 років реального життя

    Однією з найбільших розваг для фанатів Minecraft є подорож до краю карти, що може займати…

    07.09.2024

    iPhone готується конкурувати з Galaxy у записі 4K та 8K відео

    Нові iPhone від Apple вже на підході, і за чутками, вони отримають кілька унікальних функцій…

    07.09.2024

    Новий витік розкриває тонкий дизайн Samsung Galaxy S25 Ultra

    Очікується, що Samsung представить Galaxy S25 Ultra вже через чотири місяці, і деякі його характеристики…

    07.09.2024