BetterMe запускає безкоштовну програму для підвищення продуктивності на робочому місці для українців

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Українська компанія BetterMe, світовий лідер у сфері мобільних додатків для здоров’я, представила безкоштовну програму для підвищення продуктивності на робочому місці. Цей інноваційний інструмент розроблений для поліпшення фізичного та психічного здоров’я працівників, сприяючи стресостійкості та підвищенню концентрації на роботі.

Реклама

“15 хвилин тренування на робочому місці або 10 хвилин медитації перед бізнес-зустріччю можуть суттєво покращити настрій на весь день. Завдяки систематичному виконанню цих вправ можна очікувати значного ефекту”, — зазначила Вікторія Рєпа, засновниця та СЕО BetterMe.

Програма включає у себе колекцію швидких тренувань, призначених для виконання в офісі або вдома біля робочого столу, не вимагаючи спеціального одягу чи взуття. Серед доступних вправ — йога-розтяжка, легка розминка для ніг, та інші, що займають всього 5-10 хвилин.

Окрім фізичних тренувань, програма також містить курс профілактики вигорання, розроблений у співпраці з психологами з України та США. Цей курс включає мікронавчання, аудіокурси та інтерактивні тести, які допомагають покращити робоче благополуччя та психічне здоров’я.

Долучитися до програми можуть українські компанії, заповнивши анкету на сайті BetterMe for Business та надавши корпоративний поштовий домен компанії. Після цього, співробітники компанії отримають безкоштовний доступ до програм BetterMe, що буде активним протягом 12 місяців.

Програма розроблена у співпраці з Міністерством економіки України в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською. Українці мають можливість користуватися всім контентом застосунків BetterMe: Health Coaching і BetterMe: Mental Health абсолютно безкоштовно.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоBetterMe

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: