Український стартап Getpin отримав $400 тис. від Presto Ventures для розвитку в Європі та Латинській Америці

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Український стартап Getpin успішно залучив $400 тис. інвестицій від чеського венчурного фонду Presto Ventures. Ці кошти будуть використані для розширення продукту в країнах Центральної та Східної Європи, а також для входу на ринки Латинської Америки.

Реклама

Getpin вже об’єднав понад 100 клієнтів у Центральній та Східній Європі, серед яких великі, середні та малі підприємства, такі як “Нова Пошта”, Ощадбанк, ПУМБ, Stihl, Фора, аптека “Подорожник” та інші.

Стартап пропонує інноваційну технологічну платформу, що дозволяє синхронізувати дані про бізнес та клієнтські відгуки на різних онлайн-сервісах, таких як Google Business Profile, Bing Places for Business, Apple Business Connect, та Facebook Graph API.

Користувачі можуть ефективно керувати інформацією про свій бізнес, масово редагувати дані на різних картах, керувати відгуками та повідомленнями клієнтів, а також централізовано публікувати новини та пропозиції компанії на всіх локаціях.

За допомогою платформи Getpin відбувається збільшення відвідувань локацій бізнесу мінімум на 30%, покращення результатів видачі у пошукових системах та автоматизація бізнес-процесів, пов’язаних з контролем, обробкою й аналізом відгуків та клієнтських звернень.

Наразі команда Getpin об’єднує 27 фахівців з різних країн і планує активно розширювати свою команду, зокрема в Україні, Польщі, Німеччині, Іспанії та Румунії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSpeka

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: