Київстар, Vodafone, lifecell настав кінець: їхній конкурент запустив найдешевший тариф за копійки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, що у найбільших мобільних операторів України – Київстар, Vodafone та lifecell, з’явився конкурент, який запустив дуже дешевий тарифний план.

Отже, Lykamobile, відомий гравець на міжнародному ринку операторів мобільного віртуального зв’язку. Незважаючи на широку глобальну присутність з більш ніж 16 мільйонами абонентів, в Україні компанія не досягла помітної популярності. Це дивно з огляду на його конкурентоспроможні тарифи.

Одним із доступних тарифів є тариф XS, який включає 200 хвилин для дзвінків на інші українські мережі, 30 SMS на інші мережі та 4 ГБ мобільного інтернету. Він пропонує необмежену кількість дзвінків та SMS у мережі Lyca Mobile Україна та 300 хвилин для дзвінків у мережі Lyca Mobile World. Щомісячна вартість цього тарифного плану становить лише 30 грн., а за річної оплати – 24 грн. на місяць зі знижкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тариф S розширює ці пропозиції, надаючи 650 хвилин для дзвінків на інші мережі України, 50 SMS та 8 ГБ мобільного інтернету. Він включає необмежену кількість дзвінків та SMS у мережі Lyca Mobile Україна та в усьому світі, а також 30 хвилин для міжнародних дзвінків на інші мережі. Вартість цього тарифного плану складає 45 грн. на місяць чи 40 грн. на місяць при річній оплаті.

Для ширшого використання тариф “М” пропонує 800 хвилин для дзвінків на інші мережі в Україні, 100 SMS та 12 ГБ мобільного інтернету.

Як і тариф S, він включає необмежену кількість дзвінків та SMS у мережі Lyca Mobile, а також додає 40 хвилин для міжнародних дзвінків. Вартість тарифного плану – 72 грн. на місяць, за річної підписки – 64 грн. на місяць за пільговим тарифом.

Помітним обмеженням є додаткова плата за мобільний інтернет при доступі до соціальних мереж, що особливо важливо для молодих користувачів. Це може бути одним із чинників обмеженої популярності серед молодого населення України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.