Міноборони розширило функціонал DELTA: тепер виявляти цілі та поширювати інформацію про ворога буде зручніше

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Міністерство оборони розширює можливості системи ситуаційної обізнаності DELTA, додаючи новий модуль для проведення колективної онлайн-дешифровки та стрімінгу. Це забезпечить учасникам можливість ефективніше виявляти цілі та обмінюватися інформацією про ворожі сили.

Реклама

За словами представників Міноборони, оновлення полегшить виявлення цілей за допомогою онлайн-стрімів від безпілотників, сприяючи швидшій обробці та поширенню важливої інформації. Однак основною перевагою є покращена координація між різними військовими підрозділами.

Інтеграція нового функціоналу в єдину екосистему DELTA покликана прискорити прийняття стратегічних рішень, надаючи українській армії технологічну перевагу на полі бою.

“Інтеграція потужних технологічних рішень і розширення загальної екосистеми продуктів підсилює технологічну перевагу над ворогом. Разом бити ворога легше та зручніше. Продовжуємо підвищувати ефективність наших військових та об’єднувати найкращі технологічні рішення для швидшого розвитку”, — заявила заступниця Міністра оборони Катерина Черногоренко.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоМіноборони

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ