Vodafone розширив лінійку тарифів, доступних для передплати в форматі eSIM

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Vodafone оголосив про розширення можливостей для своїх клієнтів, зробивши всі тарифи передплати доступними у форматі eSIM. Окрім популярного Joice Pro, нові абоненти можуть обрати Joice Start, Joice Max або Vodafone Turbo, забезпечуючи більше варіантів для задоволення своїх потреб.

Для зручності, придбати новий номер з обраним тарифом можна просто в інтернет-магазині Vodafone. Після оплати, протягом години, eSIM автоматично відправиться на вказану електронну пошту, забезпечуючи миттєвий доступ до обраного плану.

Також, клієнти, які вже скористалися послугами Vodafone та мають бажання змінити фізичну SIM-карту на eSIM, можуть легко виконати цю операцію через застосунок My Vodafone або скористатися “підмінною” eSIM, яку також можна придбати в інтернет-магазині Vodafone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей крок в розвитку технологій забезпечить більше гнучкості та зручності для користувачів мобільного зв’язку, дозволяючи легко вибирати та налаштовувати свої тарифи без необхідності використання фізичних SIM-карт. Vodafone продовжує підіймати планку у сфері мобільного зв’язку, роблячи його більш доступним та сучасним для всіх своїх клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.