Український фонд Flyer One Ventures вклав $1 млн у Scalestack для розвитку інноваційної ШІ-платформи RevOps

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Український інвестиційний фонд Flyer One Ventures став одним з основних інвесторів у компанію Scalestack, відому своєю революційною розробкою платформи RevOps для обробки даних з використанням штучного інтелекту.

Реклама

Scalestack успішно залучив 1 мільйон доларів із метою розширення своєї діяльності та подальшого розвитку передової технології RevOps. Заснована Еліо Нарсісо та Алессандро Пріоні, Scalestack змінює парадигму цільових продажів, використовуючи штучний інтелект для ефективного аналізу та оптимізації роботи відділу продажів.

Платформа дозволяє автоматизувати трудомісткі завдання, такі як ручне дослідження, пріоритезація потенційних клієнтів та введення даних, що дозволяє фахівцям з продажу більше часу приділяти безпосередньо продажам. Серед клієнтів Scalestack вже є такі відомі компанії, як MongoDB і Typeform.

«Ніхто не повинен витрачати свій час на виконання монотонної та нудної роботи. Торгові представники сьогодні витрачають 72% свого часу на завдання, не пов’язані з продажами: багато зусиль йде на ручне дослідження, пріоритезацію потенційних клієнтів і введення даних. Ось чому ми створили цю платформу — щоб автоматизувати найбільш трудомістку частину продажу, щоб продавці могли зосередитися на тому, що дійсно важливо», — розповів Еліо Нарсісо, співзасновник і генеральний директор Scalestack.

Flyer One Ventures, інвестиційний фонд українського походження, активно підтримує інноваційні стартапи. Заснований у 2018 році фонд спеціалізується на інвестиціях у перспективні стартапи на ранній стадії розвитку, з акцентом на проєкти з Європи та Північної Америки. За 2022 рік фонд інвестував близько $10 мільйонів у 14 стартапів, відзначивши свою глобальну присутність та ефективність венчурних інвестицій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPaySpace Magazine

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ