Новини України та Світу

Мільйони клієнтів зраділи: ПриватБанк запустив новий сервіс у Приват24

Share
Час читання: < 1 хв.

Клієнти ПриватБанку отримали корисний сервіс у мобільному додатку Приват24.

Він стане у пригоді користувачам, які зіткнулися зі спробою шахрайства або вже втратили гроші через незаконні дії аферистів.

Тепер українці можуть одразу в телефоні повідомити про випадок та навіть подати заявку на отримання фінансової допомоги.

Про це повідомила прес-служба ПриватБанку у Telegram.

Коли клієнти банків стикаються з шахраями, вони дзвонять на гарячу лінію та просять оператора заблокувати картку, щоб зупинити подальші списання. Але на це потрібен час, особливо якщо лінії зайняті, тому іноді доводиться чекати з’єднання занадто довго. Тепер ця потреба відпала, оскільки всі необхідні дії можна вжити в Приват24.

Достатньо зайти в меню «Комунікації», яке знаходиться у верхньому правому кутку на головному екрані, і натиснути кнопку «Повідомити про шахрайство». Далі користувач зможе терміново повідомити фінансову установу про аферистів та за бажанням отримати консультацію від представника ПриватБанку.

“Сервіс інформування в Приват24 автоматично включає всі необхідні заходи, щоб запобігти подальшим спробам шахрайства та мінімізувати ризики для клієнта, а в деяких випадках автоматично створити заявку на повернення коштів”, – зазначив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко .

Щоб отримати допомогу, якщо зловмисники списали кошти з карти або у разі ненавмисної передачі персональних даних третім особам, необхідно відповісти на кілька простих питань . Наприклад, уточнити ситуацію, що призвела до контакту з аферистами та втрати особистих фінансів. Потім користувачеві запропонують вказати період, коли трапилася негативна ситуація, та платіжний засіб.

За словами Дмитра Мусієнка, новий «антишахрайський» сервіс стане в нагоді клієнтам, оскільки допомагатиме в стресовій ситуації і зменшить потенційну шкоду від контакту зі злочинцями. Також українців просять використовувати функціонал послуги, щоб повідомляти про фішингові сайти або підозрілі номери.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple планує влаштувати для журналістів та блогерів розкішний прес-тур

    Apple вирішила використати розкішний прес-тур для привернення уваги журналістів та блогерів до свого платіжного сервісу…

    22.10.2024

    Штучний інтелект не сприяє збільшенню продажів iPhone

    Аналітики компанії Jefferies дійшли висновку, що нова нейромережева технологія Apple не стане вирішальним чинником збільшення…

    22.10.2024

    Розкрито, навіщо на смартфоні потрібен режим польоту

    Сьогодні більшість мобільних пристроїв оснащені "Режимом польоту". Ця функція дозволяє тимчасово вимикати всі види радіосигналів…

    22.10.2024

    Як сучасні смартфони захищають очі від короткозорості

    Смартфони стали невід'ємною частиною нашого життя. У цьому постійне їх використання негативно б'є по органах…

    22.10.2024

    Xiaomi анонсувала потужні смартфони з новим Snapdragon 8 Elite

    Xiaomi з нетерпінням очікує запуску своєї нової серії смартфонів під назвою Xiaomi 15. Компанія вже…

    22.10.2024

    Смартфони на базі Snapdragon 8 Elite отримають підтримку оновлень протягом 8 років

    Віце-президент та генеральний директор з виробництва мобільних пристроїв компанії Кріс Патрік повідомив на саміті Snapdragon,…

    22.10.2024