Samsung Galaxy Fit 3 вийде в 2024 році за ціною вдвічі дорожчою за Galaxy Fit 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом Asia Economic , Galaxy Fit 3 з’явиться на ринку не раніше першої половини 2024 року. Ця інформація з’явилася після того, як у мережі з’явилися фотографії фітнес-трекера, що просочилися. Хоча зображення мало розповіли про пристрій, корейські ЗМІ прийшли на допомогу, надавши додаткову інформацію.

По-перше, зацікавлені покупці повинні бути готові заплатити вищу ціну за Galaxy Fit 3. У звіті йдеться, що він буде доступний для покупки в Кореї за ціною 100 000 вон, приблизно 77 доларів. Для порівняння, Galaxy Fit 2 коштував 49 500 геть, що еквівалентно 38 доларам. Таке подвоєння ціни, ймовірно, пов’язане з великим дисплеєм та іншими покращеннями, які запропонує Galaxy Fit 3.

Щодо характеристик, то дизайн Galaxy Fit 3 вказує на значне покращення в порівнянні з його попередником. Найпомітнішою зміною є набагато більший екран, що надає користувачам більш захоплюючий досвід. Фітнес-трекер також стане розширенням лінійки Galaxy Watch від Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки фітнес та здоров’я відіграють все більш важливу роль у житті людей, Galaxy Fit 3 прагне запропонувати ключові функції моніторингу. До них відносяться моніторинг серцевого ритму, сну та артеріального тиску. Однак, на відміну від деяких інших пристроїв, Galaxy Fit 3 не матиме мікрофона або динаміка, тому здійснювати та приймати дзвінки буде неможливо.

Хоча Samsung займає 10% ринку, вона, як і раніше, відстає від Apple, яка домінує на ринку розумного годинника з часткою 32%. Далі йдуть Huawei та Garmin з 8% та 4% відповідно. Fitbit від Google займає 3% ринку, що наголошує на конкурентоспроможності галузі.

З запуском Galaxy Fit 3 наступного року шанувальники Samsung можуть очікувати на фітнес-трекер, що поєднує в собі стиль, функціональність і покращені функції. Хоча він може мати вищу ціну, його більший екран та розширені можливості моніторингу роблять його привабливим вибором для любителів фітнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.