NovaPay планує революцію в фінансових послугах: що чекає користувачів в майбутньому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська компанія NovaPay готується до запуску нових фінансових послуг, пов’язаних із картками й кредитами. За отримання розширеної ліцензії Національного банку, NovaPay планує випуск платіжних карток та відкриття рахунків як фізичним, так і юридичним особам.

Заявлено, що мобільний застосунок компанії, який знаходиться на завершальному етапі розробки, дозволить відкривати рахунки через програму “Дія”. NovaPay також планує випускати платіжні картки через поштомати “Нової пошти” та відділення із безкоштовною доставкою.

Крім звичайних платежів, користувачі зможуть оформляти кредити на посилки та регулярно їх погашати. NovaPay також планує розширення переліку кредитних продуктів, конкуруючи з банківськими кредитними картками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що кошти на рахунках NovaPay не матимуть державної гарантії для населення, що відрізняє їх від банківських вкладів. У разі дії воєнного стану гарантії для банківських вкладів надає Фонд гарантування вкладів, що не стосується небанківських фінансових установ, таких як NovaPay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.