Користувачі Gmail отримають “чарівну” кнопку, яка позбавляє спаму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Google тестує нову кнопку «Відписатися» для швидкої відмови від розсилок та шахрайських листів. Про це пише 9to5Google.

Зараз кнопка відписки від розсилок найчастіше ховається в самому низу листа, тому вам все одно доведеться повністю переглянути його, щоб до неї дійти. Крім того, вона найчастіше написана дрібним шрифтом і розміщена в блоці з іншим текстом – все це зроблено заради того, щоб вам було незручно відписуватись від розсилок.

Тепер у програмі Gmail відписатися буде набагато простіше. Google впроваджує велику помітну кнопку “Відписатися”, яка відображається прямо в шапці листа. По суті, додаток буде знаходити в листі посилання на відписку і вбудовувати її у власну, велику і зручну кнопку. Ви зможете натиснути її без необхідності гортати листа, вишукувати заповітний рядок і потрапляти по ньому пальцем.

Зараз функція знаходиться на ранній стадії тестування в додатку Gmail для Android і може потрапити до загального доступу в найближчі тижні або місяці. Чи з’явиться щось подібне до ioS, поки невідомо. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.