Без черг та походів до сервісних центрів: відтепер Дія дозволяє замовити доставку посвідчення водія

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці тепер мають можливість замовляти доставку нового водійського посвідчення через застосунок Дія. Сервіс, який раніше вже впроваджував зручності у процедурі отримання документів, тепер спрощує процес заміни водійських посвідчень.

Відтепер, використовуючи застосунок Дія, у водіїв є можливість подати заяву на заміну водійського посвідчення всього кількома кліками. Ця послуга доступна для тих, хто змінив прізвище, хоче обміняти пластик на цифровий документ, втратив або пошкодив водійське посвідчення, або отримав тимчасовий документ на 2 роки та бажає замінити його на постійний.

Раніше водіям доводилося особисто відвідувати сервісні центри МВС для отримання нового пластикового посвідчення. Тепер цю процедуру можна значно спростити, замовивши доставку нового водійського посвідчення через застосунок Дія до будь-якого відділення Укрпошти або прямо на домівку кур’єром. Це не тільки заощаджує час, а й робить процес заміни водійського посвідчення максимально зручним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб скористатися цією нововведеною послугою в Дії, користувачам потрібно:

  1. Авторизуватися в застосунку Дія.
  2. Перейти до меню “Послуги” та обрати опцію “Заміна посвідчення водія” або вибрати цю опцію на цифровому водійському у контекстному меню.
  3. Зазначити причину заміни документа.
  4. Обрати тип посвідчення (цифрове+пластик).
  5. Вказати спосіб доставки – самовивіз з відділення Укрпошти або доставка кур’єром на вказану адресу.
  6. Заповнити контактні дані та підписати заяву.

Після цього, протягом 10 хвилин, слід оплатити послугу, щоб уникнути анулювання заявки. Після оплати залишається чекати на повідомлення від Укрпошти або сповіщення від кур’єра, а потім швидко та зручно отримати нове пластикове водійське посвідчення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.