Apple зняла з продажу свій найдивніший товар за $20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple припинила продаж інсталяційних компакт-дисків для Mac. Про це пише MacWorld.

Згідно з джерелом, йдеться про версії OS X Lion і OS X Mountain Lion. Обидві операційні системи належать до епохи платних оновлень – тоді Apple брала гроші за кожен нових випуск macOS. Два роки тому ці версії стали безкоштовними і посилання на їх завантаження офіційно з’явилися на сайті Apple.

Незважаючи на це, компанія досі продавала інсталяційні компакт-диски з OS X Lion і OS X Mountain Lion у своєму інтернет-магазині. Кожен диск коштував $20, і це, мабуть, найдивніший і найлегший заробіток Apple в історії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найімовірніше, лот був розрахований на власників дуже старих комп’ютерів Mac 2007-2011 років, які раптом вирішили перевстановити оригінальну ОС і не вміють самі записувати інсталяційні диски. Тепер запаси дисків у Apple вичерпані, і придбати його можна хіба що на eBay.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.