Дія.Бізнес розширює можливості для українських підприємців

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Міністерство цифрової трансформації запускає нову опцію в межах програми підтримки малого та середнього бізнесу – Дія.Бізнес. Зараз 30 українських компаній матимуть можливість долучитися до Каталогу українських виробників, які планують розширювати свою діяльність на експорт у Польщу. Ця ініціатива сприятиме українським підприємцям у встановленні партнерських зв’язків з польськими компаніями.

Реклама

Заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Іонан підкреслює, що мета цього кроку – підтримка українських підприємців за кордоном та розширення можливостей для їхнього розвитку, зокрема через підтримку експорту в Польщу.

Учасники проєкту отримають комплексну підтримку, зокрема супровід від локальних експертів, допомогу в укладанні партнерств та адаптацію матеріалів для Каталогу. Директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту Андрій Ремізов вважає, що це розширення програми сприятиме малому та середньому українському бізнесу в укладанні нових контрактів, збільшенні обсягів експорту та зміцненні позицій на польському ринку.

Тим часом українські компанії, які мають намір розширювати свою діяльність в Польщі, можуть подати заявки на участь у проєкті до 30 листопада, заповнивши реєстраційну форму на порталі Дія.Бізнес.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ