Абонент “Київстар” поскаржився нанесанкціонованесписаннякоштівзйого рахунку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абонент “Київстар” повідомив, що поповнив дружині рахунок та зіштовхнувся з несподіваною проблемою.

Своїм негативним досвідом клієнт “Київстар” поділився на сайті відгуків.

Він повідомив, що “Київстар нібито списує кошти “за якісь послуги за які власник тарифу дізнається, коли не проходить оплата за тариф”.

“Ситуація: дружині поповнив рахунок, тариф не підключений на рахунок 0.0 десятих. Пишу оператору , оператор: у вас підключений Київстар ТБ. (Ні я ні дружина його не використовуємо). Коли почав читати всі смс від оператора. Колись місяць, колись пришла смс мов вам під ваш пакет буде безкоштовне ТВ, потім мов платно автоматично підключимо платний пакет за супер трупер тариф і вони його без згоди підключили і тепер якщо ти завтикав його відключити, у вас буде постійно списувати за ТБ. Це просто треш!!”, – скаржиться клієнт “Київстар”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами абонента “Київстар”, він звернувся до представників мобільного оператора, але вирішити проблему не вдалося.

“На заувагу оператору що без згоди вони не підключають, я йому довів що ви підключили без згоди, просто прислали смс. Він зразу почав казати, компанія не обманює, все зі згодою, юридично і т.д кучу вибачень, не зрозуміла для мене інфа де що повинно і як потрібно розцінювати їх смс( які 90% ніхто не читає). По висновку: кошти вони вже не повертають. Зробили винним мене. Типо я сам підключив, дав згоду і так далі. Люди, читайте смс!!! Це збереже ваші кошти”, – резумував абонент “Київстар”.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.