NovaPay перерахувала до бюджету України 681 млн грн за 9 місяців 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія NovaPay поділилася результатами своєї успішної діяльності за перші 9 місяців 2023 року. Протягом трьох кварталів NovaPay спрямувала в бюджет країни вражаючу суму податків – 681 млн грн, що на 61% перевищує показники аналогічного періоду 2021 року.

Компанія також активно інвестує у національну безпеку, надаючи 130 млн грн для закупівель Збройних Сил та надання іншої допомоги.

Загальна кількість здійснених переказів за період склала 252 млн операцій, що на 15% більше, ніж у 2021 році. Обсяг переказів через систему NovaPay досяг 166,2 млрд грн, що також на 61% перевищує аналогічний період минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з найбільш популярних послуг стало отримання міжнародних переказів. За звітний період було здійснено 400 тис. операцій, еквівалентних 29 млн євро.

Неабияк важливим є факт, що 96% міжнародних переказів – це грошова допомога від Всесвітньої продовольчої програми ООН. NovaPay, спільно з “Новою поштою”, відіграє ключову роль у забезпеченні виплати цієї допомоги з 2022 року.

Ці показники свідчать про успішність NovaPay як надійного фінансового партнера та активного учасника у підтримці важливих сфер суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.