Мобільний оператор Київстар з 17 листопада запроваджує для абонентів нову послугу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З четверга, 17 листопада, абонентам найбільшого мобільного оператора “Київстар” буде доступна нова послуга. Інформація про неї розміщена на сайті компанії.

Реклама

Йдеться про послугу “Мої знижки”, доступну як для існуючих, так і для нових абонентів.

Ця послуга пропонується автоматично. Користувачі можуть отримувати інформацію про індивідуальні знижки на товари та послуги партнерів “Київстар” без додаткових витрат.

Якщо вони хочуть дізнатися більше про послугу та як нею керувати, вони можуть зателефонувати за номером 466.

До речі, в мобільному додатку “Мій Київстар” міститься інформація про всі знижки від партнерів. Абоненти можуть скористатися доступними та вигідними пропозиціями. До переліку входять такі компанії, як Uklon, WOG, DILA, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта та Glovo.

У додатку також є ігри, де учасники отримують випадкові подарунки за виконання завдань.

Крім того, вони можуть фіксувати свої витрати, поповнювати рахунок мобільного телефону та обирати супер-можливості на додаток до послуг, що входять до їхнього тарифного плану.

Суперсили можна вільно обирати відповідно до своїх потреб і в будь-який момент змінити на інші. Абонентам не потрібно сплачувати жодних додаткових платежів.

Послуга поповнення рахунку в додатку надається без стягнення комісії при поповненні через Google Pay або Apple Pay.

Крім того, абоненти можуть використовувати додаток для відстеження нових тарифних планів. Додаток пропонує найкращі з’єднання, щоб вони могли отримати доступ до потрібного пакету послуг за конкурентною ціною.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоUkrainianwall.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ