На YouTube і в усіх додатках: вся російська музика заборонена в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Російську музику хочуть повністю заборонити на YouTube і в мобільних додатках в Україні. Міністерство цифрової трансформації України працює над цим питанням разом із журналістами.

Таким чином, заборона буде введена для контенту, створеного в Росії, в будь-якій точці світу. Про це в інтерв’ю “Українській правді” розповіла українська журналістка та блогерка Яніна Соколова.

Вона розповіла, що спілкувалася з представниками Міністерства цифрової трансформації, щоб обговорити питання бойкоту російської музики в Україні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Потім ми перейшли до справи. Тому що в Україні, якщо ви подивитеся на iTunes і Spotify, російські артисти в тренді. У мене 13-річний син, і я питаю його, що слухають його однокласники. Вони віддають ці гроші SWO і бомбардують нас. Так що більшість людей, на жаль, дурні. В Україні не було російської музики на YouTube, і російська музика була заборонена в усіх додатках в Україні”, – розповідає Яніна Соколова.

Йдеться не лише про контент, створений росіянами на території терористичних держав. Журналістка переконана, що під заборону має потрапити музика, блоги і навіть інтерв’ю з “опозиційними” росіянами, які сприймаються як “іноземні агенти”.

“Це не має значення. Іноземний агент він чи ні, але він заганяє нас у російський простір. Мені байдуже, жива Віка Циганова та її чоловік чи мертві. Хочете посміятися? Я пам’ятаю, хто така Віка Циганова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.