Глава WhatsApp підтвердив появу реклами всередині програми в майбутньому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp готується до нововведень у своїй бізнес-моделі. Вілл Кеткарт, керівник платформи, підтвердив, що в додатку можуть з’явитися рекламні оголошення.

Передбачається, що реклама розміщуватиметься у функції “Статус”, а також у нещодавно представлених “Каналах”.

У бесіді з бразильським виданням Folha De S.Paulo, Кеткарт уточнив, що, незважаючи на вивчення можливості введення реклами, основний досвід спілкування в месенджері залишиться вільним від рекламних втручань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він підкреслив, що вкладка з вхідними повідомленнями, яка є особистим простором користувача, не буде зачеплена комерційним контентом.

Крім того, Кеткарт натякнув на можливе введення передплатної моделі для функції “Канали”, яка дасть змогу власникам каналів просувати свої оголошення всередині месенджера. Ще один спосіб заробити грошей на сервісі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.