“Дію” круто переформатують: з’явиться одразу 12 дуже важливих послуг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кабінет міністрів вирішив перевести експериментальний проєкт “е-Підприємець” на постійну основу, повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, як передає кореспондент Укрінформу.

“Уряд продовжує працювати над створенням найзручніших умов для розпочаття та ведення підприємницької діяльності в Україні. Сьогодні ми переводимо проєкт “е-Підприємець” на постійну основу. Це дає можливість отримати повний спектр послуг за декілька кліків на порталі “Дія”, – зазначив Шмигаль.

За його словами, цей пакет включає в себе державну реєстрацію фізичної особи-підприємця, реєстрацію змін у статусі ФОП, повідомлення про використання єдиного рахунку, реєстрацію як платника єдиного податку чи платника ПДВ, а також відкриття банківського рахунку. Всього пакет “е-Підприємець” включає 12 опцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Таким чином, ми спрощуємо бюрократичні процедури, значно економимо час для тих, хто бажає розпочати та розвивати свій бізнес, та оптимізуємо надання публічних послуг”, – підкреслив глава уряду.

Як повідомлялося раніше Укрінформом, в серпні Кабінет Міністрів розпочав впровадження проєкту “Е-підприємець”, який дозволяє підприємцям отримувати всі необхідні дозвільні документи для конкретного виду діяльності без виходу з офісу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.