Новини України та Світу

В Uklon з’являться автомобілі преміумкласу на кшталт люксового Mercedes-Benz S-Class

Share
Час читання: < 1 хв.

Український райдхейлінг-сервіс Uklon готується до розширення свого автопарку та планує додати преміумклас автомобілів, подібних до Mercedes-Benz S-Class та інших представників F-сегменту. Цей крок підкреслює стратегічні плани компанії щодо поліпшення клієнтського сервісу та якості послуг.

В своєму інтерв’ю виданню AIN.UA CEO Uklon, Сергій Гришков, підтвердив, що компанія вивчає попит на преміумклас автомобілів і розробляє цю послугу, яка наразі перебуває в стадії тестування. «Основна наша мета — надати клієнтам цього класу відмінний сервіс. Наразі наш найвищий клас — бізнес, і він включає в себе різні моделі авто. Але для преміумкласу ми хочемо зробити акцент на автомобілях F-сегменту та підвищити якість цих автомобілів», — сказав Гришков.

F-сегмент відзначається як нішевий на європейському ринку (приблизно 0,3%), і його представлення обмежене лише декількома моделями. До найпопулярніших відносяться Mercedes-Benz S-Class, BMW 7 Series, Porsche Panamera, Audi A8 та Jaguar XJ.

Преміумклас-клієнти Uklon отримають “стандартизований пакет послуг”, який включатиме в себе воду та точку доступу Wi-Fi для пасажирів. Крім того, водії, які обслуговуватимуть преміумклас, повинні відповідати вимогам щодо зовнішнього вигляду та манери їзди, зазначив CEO. Компанія розглядає цей напрям як “нішевий ринок” і переконана в попиті на ці послуги.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
Tags: Uklon
  • Останні записи

    iPhone 16 Pro Max став найбільш автономним флагманом, обігнавши Galaxy S24 Ultra та Pixel 9 Pro XL

    iPhone 16 Pro Max демонструє значно кращу автономність порівняно з усіма конкурентами та попередньою моделлю…

    19.09.2024

    GPT-4 витрачає до трьох пляшок води на кожні 100 слів

    Дослідження, проведене Каліфорнійським університетом у Ріверсайді та опубліковане у The Washington Post, виявило високі витрати…

    19.09.2024

    Показано L-подібну батарею iPhone 16 Pro Max зі сталевою оболонкою

    Apple розпочне продажі iPhone 16 Pro Max та інших моделей 20 вересня, але деякі користувачі…

    19.09.2024

    Інсайдери: iPhone 17 отримає 3-нм чіпи, тоді як 2-нм техпроцес з’явиться лише у деяких версіях iPhone 18

    Лінійка iPhone 17, яка очікується наступного року, буде оснащена процесорами, виготовленими за вдосконаленою 3-нанометровою технологією…

    19.09.2024

    Експерт порівняв камери iPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S24 Ultra та Google Pixel 9 Pro XL

    iPhone 16 Pro Max, який надійде у продаж завтра, вже пройшов тестування від численних блогерів,…

    19.09.2024

    Instagram зробив всі акаунти підлітків приватними

    Instagram представив новий пакет функцій для захисту підлітків, включаючи оновлені налаштування конфіденційності, посилений батьківський контроль…

    19.09.2024