В Uklon з’являться автомобілі преміумкласу на кшталт люксового Mercedes-Benz S-Class

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Український райдхейлінг-сервіс Uklon готується до розширення свого автопарку та планує додати преміумклас автомобілів, подібних до Mercedes-Benz S-Class та інших представників F-сегменту. Цей крок підкреслює стратегічні плани компанії щодо поліпшення клієнтського сервісу та якості послуг.

Реклама

В своєму інтерв’ю виданню AIN.UA CEO Uklon, Сергій Гришков, підтвердив, що компанія вивчає попит на преміумклас автомобілів і розробляє цю послугу, яка наразі перебуває в стадії тестування. «Основна наша мета — надати клієнтам цього класу відмінний сервіс. Наразі наш найвищий клас — бізнес, і він включає в себе різні моделі авто. Але для преміумкласу ми хочемо зробити акцент на автомобілях F-сегменту та підвищити якість цих автомобілів», — сказав Гришков.

F-сегмент відзначається як нішевий на європейському ринку (приблизно 0,3%), і його представлення обмежене лише декількома моделями. До найпопулярніших відносяться Mercedes-Benz S-Class, BMW 7 Series, Porsche Panamera, Audi A8 та Jaguar XJ.

Преміумклас-клієнти Uklon отримають “стандартизований пакет послуг”, який включатиме в себе воду та точку доступу Wi-Fi для пасажирів. Крім того, водії, які обслуговуватимуть преміумклас, повинні відповідати вимогам щодо зовнішнього вигляду та манери їзди, зазначив CEO. Компанія розглядає цей напрям як “нішевий ринок” і переконана в попиті на ці послуги.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAIN.UA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ