В ранньому доступі Steam та Epic Games Store з’явилася похмура українська гра Strange House

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Strange House – дебютний проєкт української студії Games4Wonders, який з’явився в ранньому доступі Steam та Epic Games Store. Ця атмосферна пригодницька гра переносить нас у сюжетну локацію з незвіданою та похмурою атмосферою індустріального містечка.

Основні особливості гри включають в себе можливість дослідження оточення, пошуку різноманітних предметів, розв’язування складних головоломок, управління ресурсами та розкриття безлічі таємниць. Гравцям надається можливість насолодитися першою главою гри, що відзначається годинами захопливого геймплею.

Розробники планують продовжувати розвивати проєкт, тримаючи його в ранньому доступі до кінця 2026 року. У цей період вони планують видати ще 7 епізодів, завершити загадковий сюжет гри, додати нові захоплюючі локації, цікаві геймплейні механіки, а також розширити можливості локалізації гри для гравців. Більше локалізованих версій дозволить гравцям з різних країн насолоджуватися грою рідною мовою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна Strange House наразі становить 74 гривні на платформі Steam та 55 гривень в Epic Games Store. Варто відзначити, що вартість буде зростати з кожним новим епізодом. Зараз гра підтримує текстові локалізації на українській, англійській та російській (!) мовах, що робить її доступною для гравців з різних країн та забезпечує максимальний комфорт під час гри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.