Meizu почала продавати місця в черзі на купівлю своєї майбутньої техніки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu взяла на озброєння незвичайний маркетинговий хід, запропонувавши своїм клієнтам придбати місця в черзі на купівлю своєї майбутньої техніки.

Йдеться про перші AR-окуляри бренду, які обіцяють стати справжнім проривом у галузі переносної електроніки.

Від самого початку Meizu заявила про свої серйозні наміри у сфері AR, представивши продукт як “видатний за легкістю і тонкістю”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія запевняє, що їхня новинка базується на інноваційних технологіях дисплея і демонструє глибоке занурення в передові технології та просунуті методи виробництва.

Для тих, хто готовий підтримати Meizu і заздалегідь замовити AR-окуляри, компанія пропонує спеціальний пакет привілеїв на $140. До нього входить купон на знижку, купон на триразову знижку на послуги з підбору окулярів і ексклюзивна пропозиція “міняємо, не ремонтуємо” на 180 днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.