Uklon готується запустити власну доставку їжі

Сервіс Uklon готується запустити доставку їжі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Uklon “по-тихому” готується до запуску доставки їжі, і це точно буде новим кроком у розвитку їхнього бізнесу. Кур’єри вже тестують цю функцію, і можливо, вже найближчими тижнями ми побачимо новий сервіс в дії.

Один із кур’єрів-тестувальників розповів, що Uklon обрав досить нетрадиційну тактику для запуску. Вони “надто тихо запускаються”, але це, звісно, робить їхні плани ще цікавішими. Тестувальники перевіряли всі аспекти функціонування додатка, від відображення замовлень до оплати, геолокації та статусу замовлення. Іншими словами, вони готуються до запуску, але роблять це дуже ретельно.

За словами тестувальників, додаток схожий на Glovo за функціональністю та на Bolt Food за дизайном. Іншими словами, ми можемо очікувати зручний та стильний інтерфейс, а також широкий вибір страв для доставки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після запуску Uklon планує найняти близько 200 кур’єрів, і ця кількість здається відверто смішною. Для порівняння, інший гравець на ринку доставки, Glovo, має понад 50 тисяч кур’єрів.

Однією з можливих співпраць для Uklon може стати мережа фастфуду KFC. В пресслужбі KFC підтвердили, що ведуть перемовини щодо майбутнього партнерства. “Розглядаємо Uklon, як нового можливого агрегатора. Компанія проходить акредитацію у Yum! Brands”, – повідомили вони.

Пресслужба Uklon підтвердила, що компанія готується до запуску нового напрямку, але поки не надала конкретних деталей. Іншими словами, залишайтесь на зв’язку, бо найцікавіше ще попереду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.