Майже безлімітний інтернет і 1600 хв за 165 грн: Vodafone запустив новий тариф Turbo

Vodafone повертає пропозицію з майже безлімітним інтернетом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія запустила новий національний тариф Vodafone Turbo за 165 грн/4 тижні та спеціальну пропозицію «TurboБезлім», що надає можливість користуватися безлімітним 4G-інтернетом (40 ГБ на повній швидкості, а потім зі швидкістю 0.08 Мбіт/с) та збільшує кількість хвилин на дзвінки до 1600 хв. Така пропозиція діятиме з 16.10.2023 до 30.03.2024.

Всі нові клієнти, які придбають стартовий пакет Vodafone Turbo, одразу отримають безлімітний 4G та безліч хвилин для розмов. А щоб скористатися цими перевагами надалі, потрібно буде вчасно оплачувати свій пакет послуг на 4 тижні. Для тих абонентів, хто не встигне сплатити вчасно, буде доступно 20 ГБ та 800 хв по Україні.

Серед додаткових переваг нового Turbo варто виділити послуги “Доступний роумінг”, що надає 10 ГБ та 100 хвилин для дзвінків під час перебування за межами України, а також послугу “Інтернет для другого девайсу”, що дає можливість користуватися безлімітним 4G як на своєму смартфоні, і на планшеті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приємним бонусом у тарифі Vodafone Turbo є також можливість роздавати інтернет зі своїх пристроїв без обмежень щодо трафіку. Послуга “Роздача Інтернету” одразу включена до тарифу без додаткової тарифікації та не вимагає будь-яких додаткових дій з боку абонента.

До речі, Vodafone Turbo став другим тарифом, доступним у лінійці eSIM-тарифів. Його також можна придбати у вигляді звичайного стартового пакету у будь-якій торговій точці Vodafone, у тому числі в інтернет-магазині.

На жаль, Vodafone Turbo доступний лише новим користувачам. Перейти з контракту чи передоплати на новий тариф неможливо.

Переваги і недоліки

Переваги:

  • можна підключити eSIM
  • можна роздавати інтернет
  • “Доступний роумінг” з 10 ГБ за кордоном
  • “Інтернет для другого девайсу”.

Недоліки:

  • з тарифікацією 28 днів
  • з обмеженням «безліміту» 40 ГБ
  • акція діє лише до 30.03.2024

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.