Представлено флагманський чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Перші смартфони не за горами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський чіпмейкер Qualcomm несподівано для всіх представив свою нову флагманську платформу. Чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 побудований на 4-нанометровому технологічному процесі і на 30% швидший і на 20% ефективніший, ніж друге покоління.

До складу Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 увійшов восьмиядерний центральний процесор з головним ядром Cortex-X4 з тактовою частотою до 3,3 ГГц, п’ятьма високопродуктивними ядрами з максимальною тактовою частотою 3,2 ГГц і двома енергоефективними ядрами з тактовою частотою до 2,3 ГГц. Також платформа отримала новий графічний процесор, що забезпечує 25-відсотковий приріст продуктивності та енергоефективності, і модем X75 5G.

Перші смартфони на платформі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 з’являться на ринку найближчими тижнями. Свої смартфони на новому чипі мають випустити такі бренди, як Asus, Honor, iQOO, Meizu, Nio, Nubia, OnePlus, Oppo, Realme, Redmi, RedMagic, Sony, vivo, Xiaomi і ZTE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.